Header

Header

Jumaat, 21 Disember 2012

"Year End Giveaway By Cik Bunny"

Assalammualaikum wbt..
Morning peeps!!how are you??hope korang suma sehat ye..
Aku nak citer sikit..aku join GA ne..--> "Year End Giveaway By Cik Bunny" ..
Daripada aku takde apa2 nak dibuatkan..baik jugak aku join..mana lah tau in shaa allah menang kan..ehehehe..amiin..(perasan sangat nak menang) :)
Korang yang belum join GA ne..join lah jugak ye..sama2 memeriahkan lagi contest ne..
owkey..Syarat dia pun mudah je..

Syarat2 :

>Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/SUpGLG , http://bit.ly/T4Q0D3 danhttp://bit.ly/UelEPl

>Follow blog ni dan my blogshop.
like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.

>Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.

>tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima.

>Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  

>Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram:http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
Senang kan..??so..apa lagi..jom kita join sama2.. :)

Tarikh tutup :
> 3 Januari 2013 (11:59pm) (mungkin diubah pada bila bila masa

Juri :
> random.org atau cabutan manual, bebas dari rasuah punya XD

Hah!!lagi satu..sangat2 penting..tengok ayat kat atas tu..juri bebas dari rasuah ok!!ehehehe..

1 ulasan:

  1. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    BalasPadam

Jangan Segan-segan Nak Komen Yer..^_^